O NamaInternacionalna Sportska Akademija je specijalizovana, profesionalno organizovana agencija sa bogatim iskustvom u pružanju pomoci mladim sportistima i sportistkinjama u sticanju sportskih stipendija na univerzitetima sirom Sjedinjenih Americkih Država.

Ukoliko želite da usavrsite svoje sportske sposobnosti i ujedno steknete diplomu renomiranog americkog univerziteta, i tako se pridružite najperspektivnijim mladim sportistima u izuzetnim uslovima za trening i ucenje, obratite se profesionalcima koji su u stanju da vam obezbede najlaksi put do americkih koledža.

Bogato iskustvo u pružanju usluga studentima iz svih delova Srbije, Crne Gore, Bosne, Makedonije, Hrvatske i ostalih država Balkana, garantuje vam da se i vi možete naci u drustvu studenata-sportista iz celog sveta. Ukoliko ste mladi i talentovani, željni novih iskustava i usavrsavanja, bez obzira kojim se sportom bavite, postanite jedan od mnogobrojnih zadovoljnih klijenata agencije ISA.


Strucni Tim i partneriOsnivač ISA Agencije - Bojan VučkovićOsnivač Agencije ISA je Bojan Vucković. Bojan je bivsi fudbaler Partizana koji je u vreme izuzetno jake konkurencije u jugoslovenskom fudbalu uspeo da izbori svoje mesto, kako medu 22 najbolja igraca crno-belih, tako i u postavi mlade reprezentacije Jugoslavije. Ipak, odlucio se za odlazak u Ameriku gde je upisao studije medunarodnog biznisa i finansijskog menadžmenta na Franklin Pierce Koledžu, u državi Nju Hempsir. Nakon prve dve godine oborio je mnoge skolske rekorde i proglasen je za najboljeg igraca Amerike medu brucosima. U cetvrtoj godini je obezbedio mesto u idealnom sastavu svih americkih univerziteta.


1995. godine Bojan je zapoceo svoju profesionalnu karijeru u Arizoni, zatim je presao na Floridu, u Tampu, gde je bio najbolji strelac. . 1997. i 1998. godine igra za Baltimor gde u prvoj sezoni ostvaruje 75 golova, a u drugoj 65. Obe godine biva proglasen za MVP irgaca i ulazi u All Star tim. . 2000. godine Bojan postaje vlasnik treceligaskog kluba "Vermont Voltage" nakon cega se klub plasira u play-off prvi put od svog osnivanja. Pored profesionalne karijere, organizuje letnju skolu fudbala i pomaže talentovanim i ambicioznim mladim ljudima da oprobaju svoju srecu.Bojan Vuckovic je takode i generalni menadžer/vlasnik fudbalskog klubova Vermont Voltage koji se takmici u trecoj americkoj ligi, sto studentima koji preko ISA kompanije odu na studije u Ameriku pruža mogucnost da preko leta igraju u ovom klubu i rade u letnjim fudbalskim kampovima koje organizuje Vermont Voltage. Smestaj je organizovan, a zarade zavise od angažovanja. Utakmice koje igraju Vermont Voltage stalno prate menadžeri i treneri MLS (Major Soccer Lague), sto pruža mogucnost potpisivanja profesionalnog ugovora kroz draft, posle zavrsenog skolovanja. Za sve informacije o Vermont Voltage-u i programima kliknite na slike ispod.

Kliknite na sliku da posetite sajtove:


Direktor ISA Agencije za Srbiju - Branko VučkovićBranko Vucković je kao direktor ISA Beograd u periodu od 20 godina organizovao stipendije za preko 500 studenata. Pored rada u ISA Branko je i direktor kampova fudbalskog kluba Vermont Voltage. Fudbalsku karijeru zapoceo je u Partizanu, a pre odlaska u SAD igrao je i u nekoliko nižerazrednih klubova. Za Vermont Voltage je igrao 8 sezona i jos uvek je treci igrac po broju postignutih poena (golova+asistencija).

Radio je kao trener fudbala u Americi, u srednjoj školi Hoosac, NY, 2 godine. Kao trener, sa svojom ekipom je dva puta dolazio do finala.

 ISA Partneri - Dejan Jelčić 

 

 


Zakazivanje termina za razgovor o Vasim mogucnostima se vrsi iskljucivo preko telefona!Telefoni:
+381 65 3051975
                +381 11 32 82 423                


Bežanijska Kosa, Stojana Aralice 73
E-mail: isabeograd@gmail.com
www.isabeograd.co.rs
www.voltagesportsclub.com